Ρεβίθια και πέννες με πουρέ λαχανικών και φέτα

Υλικά για 1 μερίδα:
150 γρ. ρεβίθια βρασμένα
150 γρ. πέννες ολικής
200 γρ. πουρές λαχανικών*
30 γρ.φέτα

* Πουρές λαχανικών
Βράζετε καρότα, κολοκύθια, κρεμμύδι, μαϊντανό, άνηθο. Αφού βράσουν καλά, τα πολτοποιείτε προσθέτοντας  βιολογική σάλτσα ντομάτας. Προσθέτετε φρέσκο πιπέρι, ελαιόλαδο, κουρκουμά, κάρυ.

Βάζετε σ ένα πιάτο τα ρεβίθια και τις πέννες ζεστά, τα περιχύνετε με τον πουρέ λαχανικών κόβοντας μέσα 30γρ.φέτα.
Στην βιγκαν εκδοχή αντί για φέτα μπορείτε να προσθέσετε 30 γρ. καρυδόψιχα.
Το πιάτο αποδίδει περίπου 400 θερμίδες (με την προϋπόθεση ότι δεν θα βάλετε πολύ λάδι).
Είναι πλήρες σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και υδατάνθρακες.