Προβλήματα & Λύσεις

 • Γυναίκες με προβλήματα τοπικού πάχους

  To τοπικό πάχος είναι μία άνιση κατανομή λίπους στο σώμα, που δημιουργεί  ένα δυσάρεστο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι γυναίκες για παράδειγμα συνήθως παραπονιούνται για τα λεγόμενα «ψωμάκια»,  τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο από συσσωρευμένο λίπος στο συγκεκριμένο σημείο.

  Πως μπορούμε να επέμβουμε  σε μία τέτοια κατάσταση?

  Καταρχήν με σωστή  διατροφή και στη συνέχεια ακουλουθώντας ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.

  Ο στόχος μας είναι  να μειώσουμε τα ποσοστά λίπους στο  σώμα με σωστή διατροφή και παράλληλα να το «σμιλέψουμε» με γυμναστική.

  Η καταπολέμηση του  τοπικού  πάχους  απαιτεί συνέπεια και προσήλωση στο στόχο.

  Η d.t.s προσφέρει τη λύση.

  Εσείς τη θέληση.

 • celluliteΓυναίκες με προβλήματα κυτταρίτιδας

  Η κυτταρίτιδα είναι  ένα πολύσυνθετο πρόβλημα. Η dts με την 18χρονη πείρα στο χώρο του αδυνατίσματος μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα δίνοντας σας αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και γυμναστικής πλήρως προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας κι εμείς θα είμαστε στο χώρο σας το συντομότερο δυνατό.

  Εμπιστευτείτε μας, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και σύντομα θα έχετε το σώμα που ονειρεύεστε.

 • pregnantΓυναίκες μετά από εγκυμοσύνη

  Η εγκυμοσύνη είναι  μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας.

  Τις περισσότερες φορές  αυτή χαρά συνοδεύεται από το αγχος του χασίματος των κιλών της εγκυμοσύνης. Πολλές γυναίκες θέλοντας να απαλλαγούν γρήγορα από τα κιλά αυτά καταφεύγουν σε πολύ αυστηρές και αναποτελεσματικές δίαιτες. Το γυναικείο σώμα μετά από μία εγκυμοσύνη, είναι αρκετά ταλαιπωρημένο και χρειάζεται ειδική μεταχείριση, ειδικά όταν η μητέρα θηλάζει.

  Η dts μπορεί να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές διατροφής αλλά και εκγύμνασης στις γυναίκες που θέλουν να απαλλαχτούν από τα κιλά εγκυμοσύνης. Ετσι παράλληλα με το χάσιμο των κιλών και της επαναφοράς του σώματος στο ιδανικό του βάρος, διασφαλίζεται και η υγεία της νέας μητέρας.

  Η παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται στο χώρο σας, τις ώρες που σας εξυπηρετούν, απαλλάσοντας σας από χρονοβόρες μετακινήσεις.

 • Γυναίκες με προβλήματα υπερλιπιδαιμίας

  Η αυξημένη  χοληστερίνη  και το ζάχαρο  είναι καταστάσεις που οφείλονται  κατεξοχήν  στον λάθος τρόπο  διατροφής και στην καθιστική  ζωή.

  Η dts μπορεί να βοήθησει τις γυναίκες που υποφέρουν από ζάχαρο ή χοληστερίνη να αντιμετωπίσουν τις δύο αυτές διαταραχές, προτείνοντας ειδικά διατροφικά σχήματα βασισμένα στις ιδιαιτερότητες  και τον τρόπο ζωής τους.

  Αξίζει να πούμε  εδώ ότι μία διατροφή που καταπολεμα το ζάχαρο ή την χοληστερίνη, δεν είναι απαραίτητα μονότονη και άγευστη. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούμε να κάνουμε το διατροφικό αυτό σχήμα  γευστικό και καθόλου μονότονο.

  Μία δοκιμή θα σας  πείσει!!

 • Γυναίκες και εμμηνόπαυση

  Ισως η πιο δύσκολη περίοδος  για τη ζωή μιας για τις γυναίκας είναι η εμμηνόπαυση (κλιμακτήριος).

  Είναι η μία κατάσταση που περιλαμβάνει μεγάλες ορμονικές αλλαγές και μπορεί να διαρκέσει  από 1 μέχρι και 5 χρόνια. Οι ορμονικές αλλαγές αυτές (π.χ. πτώση οιστρογόνων) ευθύνονται για την αύξηση βάρους (ειδικά στην κοιλιακή χώρα), για την οστεοπόρωση, για την χαλάρωση του δέρματος.

  Στην dts μπορούμε να προλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε, όλα τα παραπάνω συμπτώματα που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση. Με τα διατροφικά σχήματα που θα σας προτείνουμε μπορούμε να προλάβουμε την αύξηση βάρους και την κυτταρίτιδα.

  Με ειδικά προγράμματα  φυσικής δραστηριότητας, μπορούμε να προλάβουμε την οστεοπόρωση, ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και ύπουλο αποτέλεσμα της εμμηνόπαυσης. Συγχρονες μελέτες έχουν αποδείξει ότι η γυμναστική με αντιστάσεις μπορεί να προλάβει ή να σταματήσει την συρρίκνωση της οστικής μάζας (οστεοπόρωση).

  Αυτήν την ευαίσθητη περίοδο της ζωής σας αξίζει να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας. Να αντιμετωπίσετε το πέρασμα στην ωριμότητα σαν μια δεύτερη νεότητα. Μαζί μας μπορείτε.DMC Firewall is a Joomla Security extension!